20121217googlemapsiosicon.jpgAhogy az várható volt, zabálják a népek a Google térképszolgáltatását. A király visszatért, és egyből mindenki letöltötte, ami érthető, az Apple Maps több embert szívatott meg, mint egy sikeres MLM-cég marketingvezetője.

Konkrét számaink is vannak a program sikeréről: a Google örömmel jelentette be, hogy TÍZMILLIÓAN töltötték le az appot az első 48 órában.

Mindenki megnyugodhat, újra van jó használható térképprogram iOS 6-ra. Most már én is frissítem az iPhone-om operációs rendszerét, nincs több kifogás!

A hét megabájtos alkalmazás egyébként drasztikusan különbözik elődjétől, egészen más a kezelőfelület, persze ennek az lehet az oka, hogy a korábbit az Apple készítette, ezt meg már a Google. Utóbbi egyébként nagyon büszke az új programra, közleményében azt állítja, hogy ez még jobb, mint az androidos verzió, átláthatóbb, könnyebben kezelhető.

Más szempontból meg rosszabb: nincs benne offline mód, és még nincs tabletes verzió se, de a Google azt ígéri, hogy rövidesen ezek a funkciók is megjelennek az alkalmazásban.