December huszadikán és huszonegyedikén - csütörtökön és pénteken- éjszakai vásárlás lesz az iSTYLE Westendben. Ez azt jelenti, hogy ingyen parkolhatsz és bőven sötétedés után vásárolhatsz (ez az év legsötétebb napján nem nagy kunszt).

Ami érdekessé teszi az eseményt, az a 20 százalékos kedvezmény, amit bármelyik Apple-termék vásárlásánál felhasználhatsz. Az iPad minit már 80 ezerért elhozhatod nem hozhatod mert nincs raktáron, egy iMacnél már 80-120 ezer forint lehet a kedvezmény (másként nézve: a 27-es modellt hazaviheted annyiért, mint egyébként a 21,5-est), egy jól elcsípett retina MacBook Prónál meg majdnem 200 ezret spórolhatsz.

Annyi csak a kitétel, hogy az előre megvásárolt WestEnd Vásárlási Utalvánnyal kell fizetned, amit már be is gyűjthetsz a WestEnd Információs Pontjában. Ötezres a címlet, egy ember sajnos csak tíz darabot vásárolhat, viszont az ISTYLE-nál már annyit váltasz be, amennyi jólesik: ha összeszeded húsz haverodat, és mindegyiket sorba állítod, máris van egymillió forintnyi kuponod, ami már kétszázezres kedvezményt jelent.

Ez egyébként egy elég jó akció. Részletek itt.

Disclaimer: az iStyle az Appleblog hirdetője.