Ugye van mit. Az Apple viszont az első perctől kezdve azt állítja, hogy közösségi térképszolgáltatásról van szó, minél többen használják, annál pontosabb, persze ehhez nem árt, ha jelzi is a hibákat a felhasználó. Például hogy Berlin nem az Antarktiszon van, meg ilyenek.

Szóval ha azt akarjátok, hogy az Apple javítsa a hibákat, érdemes beküldeni a tévedéseket. Sok egyéb mellett a Google Maps is így lett nagyon pontos, és mivel sok választásunk jelenleg úgy sincs, a saját érdekünkben is érdemes az Apple térképszolgáltatását reszelgetni.

fotó 1.PNG

Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy a leszúrt tűre bökve (a kék i-betűre vagy a kacsacsőrre) betöltjük a lokációra vonatkozó részletes adatokat, majd a jobb alsó sarokban található Report a Problem/Hibajelentés-gombra bökünk:

fotó 2.PNG

Ezután három kategóriából tudjuk kiválasztani az igazságot:

fotó 3.PNG

Végül megjegyzést is fűzhetünk a szomorú esethez.

fotó 4.PNG

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy az Apple milyen gyorsan javítja a hibajelentések alapján az alkalmazást, de az biztos, hogy jelenleg is minden erejével toborozza a volt, vagy jelenlegi Google Maps-dolgozókat, hogy minél előbb megbízható legyen az alkalmazása.