Kilépett a béta állapotból az iCloud.com weboldal, az Apple felhő alapú szolgáltatásainak böngészős elérhetősége. De nemcsak a felirat került le, két újdonságot is észrevehetünk:

Screen Shot 2012-09-14 at 9.28.01 AM.png

A Notes és a Reminders is megjelent a kínálatban. Értelemszerűen a jegyzeteinket és az értesítőinket láthatjuk itt, esetleg beállíthatunk újakat -ebben az esetben az iOS-készüléken automatikusan, egy-két másodpercen belül megjelenik az új bejegyzés. A jegyzetekkel viszont nem voltam megelégedve, kábé a negyedét mutatta az iPhone-omon lévő mennyiségnek, és hiába várok és frissítek, láthatóan nem akar szinkronizálni mindent.

Érdekesség, hogy a Find My iPhone térképe továbbra is a Google-tól kapja a szolgáltatást, itt a licencszerződés még láthatóan nem járt le. Egyébként az iOS 6-tal itt egy új lehetőség nyílik előttünk, a Lost Mode. Ezt bekapcsolva az elveszett iOS-készülékünk automatikusan lezárja magát egy négyjegyű passcode-dal, és kiírathatunk vele egy telefonszámot, amit a becsületes megtaláló felhívhat - anélkül, hogy az adatainkban turkálna. Ráadásul egy meghatározott email-címre folyamatosan kapjuk az update-et arról, hol van épp a készülék.

(via 9to5Mac)