Mi hiányzott az elmúlt napokból? Mi az, amiről semmit sem hallottunk, mert az iPhone 5-ről kiszivárgó fotók annyira az arcunkba tolták magukat, hogy eltakartak minden mást?

Hát az iPad mini!

Pedig elvileg az is jön. Heteken belül. Aztán semmi.

Szerencsére csak egy kisebb homokszem került a gépezetbe, mert elkezdtek szivárogni az információk, így amint bemutatják az iPhone 5-öt, el is felejthetjük a mobilt, és elkezdhetünk újabb meg nem jelent termékekről beszélni. Sőt, a tablet állítólagos hátlapjáról már most kirakott néhány képet a kínai NetEase.

netease_ipad_mini_shell_1.jpg

netease_ipad_mini_shell_2.jpg

A fotókon látható burkolat elsőre elég kövérnek tűnik, de valószínűleg csak az arányok megváltozása miatt: a hírek szerint az iPad mini nem lesz vastagabb, mint az iPad (classic?).

Elsőre feltűnik, hogy a tableten is a kisebb dock connetor található és hogy az iPhone 5-höz hasonlóan itt is körülölelik a nyílást a hangszórók: tisztább, jobb hangra lehet számítani. És az is kiderül, hogy hátlapi kamera kerül a készülékbe.

Közben egy dizájner készített néhány jó minőségű képet is az iPad miniről, hogy legyen valami elképzelésünk a megjelenéséről.

Tessék, kábé ilyen lesz:

ipadmini3_small.jpg

ipadmini5_small.jpg

Továbbra is abban bízom, hogy mindannyian csak Tim Cook ördögi átverésének vagyunk az áldozatai, és az elmúlt napokban kikerült információk, fotók köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit majd az Apple bemutat jövő szerdán és októberben.