Handrás elég ügyesen vezényelte le a legújabb APR megnyitását. Sokáig titokban tudta tartani, hogy gőzerővel folynak a munkálatok a Fashion Streeten, aztán amikor már látszott a folyamat vége, úgy kezdte el szivárogtatni az információkat, ahogy az Apple: egy idő után már majdnem minden releváns hazai oldal a nyitás dátumát találgatta.

Most azonban ennek vége, hivatalos, hogy szombaton, Ádám születésnapján (kér ajándékot) nyit 13:00-kor a legújabb magyar APR, a második XMS, méghozzá szuper környezetben, mindenféle luxusmárka között - a szomszédos üzletben 25 ezer forintra LEÁRAZOTT Lacoste-pólók mellett már nem is tűnnek drágának az Apple termékei.

2F1B5221_1.jpg

Főleg, hogy a nyitás örömére mindent 10 százalékkal leáraznak (kivéve az iPhone-t, amit ugye egyrészt már nem érdemes megvenni, másrészt nem is lehet hivatalosan kapni az APR-eknél). De az összes iPad, kiegészítő vagy Mac olcsóbb lesz tíz százalékkal, ideértve a retina MacBook Prókat is, amikből állítólag elég szép készletet halmoztak fel Handrásék.

2F1B5216.jpg

Akik egyébként ügyesen meglovagolták a hely szellemét, és a környék üzleteivel együttműködve mindenféle további kedvezményt adnak, hogy a nyitóbuli alatt a lehető leggazdaságosabban érezd jól magad. A Vapianóban ajándék desszertet vagy salátát kapsz az ebéd mellé, ha az XMS-partiról érkezel, a Planet Sushiban és a Fridays-ben ezer forintos engedményt adnak a hostessek, kapsz 10 százalék kedvezményre jogosító bónuszt egy tokra a közeli Nanushkában, a Canon fotókat készít majd rólad és ki is nyomtatja azokat (legjobb alkalom, hogy a csajoddal a lencse elé állj), és 30-50 százalékos kedvezményt ad a nyomtatójára, ha iPadet vagy Macet vásárolsz, ráadásul még egy ingyen kávét is ihatsz a sarkon található Starbucksban.

És az első száz érkező kap egy spéci, XMS-es iPhone-tokot is ajándékba a hostessnek nevezett dögös csajoktól.

Szóval szombat, 13:00, Fashion Street.

Well done.

Disclaimer: az XMS az Appleblog hirdetője.