Miközben Tim Cook azt ígérte, hogy megszigorítják a biztonsági intézkedéseket, mert nonszensz, hogy minden információ kikerül tőlük, az új iPhone-nal kapcsolatban lassan több információnk van, mint a piacon már kapható modellekről.

Két eset lehetséges: vagy nem sikerült Cooknak végrehajtani az ördögi tervet, vagy kamumobilokat szórt szét a világban, és mindannyian át vagyunk verve.

Ha mégsem egy összeesküvés részesei vagyunk, akkor érdekes infóval lettünk gazdagabbak az új mobil akkumulátorával kapcsolatban: miután darabokra szedték, kiderült, hogy 1440 mAh a kapacitása. Ez nem brutálisan sok, tekintettel arra, hogy az iPhone 4S-nek 1430 mAh-s, a 4-nek meg 1420 mAh-s telepek jutottak.

iphone5batteries.jpg

Mindezek alapján nehéz elképzelni, hogy az iPadnél végrehajtott hardverfrissítésre lehet számítani az iPhone-nál is, mert ahhoz sokkal több dzsúzra lenne szükség, de ezt ne sajnáljuk: az új iPad tényleg annyira melegszik, hogy mobilnál az már kellemetlen lenne.

Persze az is elképzelhető, hogy sikerült lejjebb szorítani az iPad hardverének a fogyasztását, és akkor nagyobb akku nélkül is remekül érzi majd magát az iPhone-ban.