Egy nagyon hasznos alkalmazás bukkant fel az App Store-ban 1,6 euróért, a Display Recorder. A program lehetővé teszi, hogy videót készítsünk arról, amit a mobilon művelünk, a felvétel elindítása után bármerre navigálunk a telefonban, akármit indítunk el, azt felveszi az app. Sőt, a mikrofonnal azt is, amit mondunk közben, szóval remek kis magyarázatokkal megtűzdelt videókat készíthetünk, amiket aztán feltölthetünk a Youtube-ra, vagy elmenthetünk a telefonra.

Így néz ki egy rögzítés:

Alapvetően szép munkát végez a program, talán csak annyi kifogásom lehet, hogy amikor az elindított alkalmazásban lefutott a grafikus teszt, a kijelzőn egy mindenfelé pörgő kockát lehetett látni, a Display Rercorder azonban ebből nem rögzített semmit. A többi viszont megmaradt.

Hogy a kép teljes legyen, ugyanilyen néven, ugyanezzel a funkcióval volt már egy program az iPhone-ra, de az csak a jailbreakelt telefonokra volt telepíthető, és más volt a fejlesztő is. Egyébként elképzelhető az is, hogy az Apple csak véletlenül engedte át a Display Rercordert a rostán, és amint rájön, hogy mit tett, törli onnan.