Utazónk mindig tudja, hová menjen, ha pénzes gazdát akar összeszedni. Irány Monaco, a világ legsűrűbben lakott országa, ahol az egy négyzetméterre eső milliomosok száma is az egyik legmagasabb a világon. Jack Nicholson a gazdagok Alcatrazának nevezte, mert innen nem lehet szabadulni, ebbe a bájos kis börtönbe látogatott gilt88 zsebében kalandorunk is.

Szeretnélek én is megörvendeztetni titeket egy képpel, ahol a kis ribanc járt: A gyönyörű monacói napsütésből jelentkezik, ahol a jachtok és luxus autók társaságában tengette a napjait egy hétig.

Egyrészt azért nehéz tőle szabadulni, mert az országban nincs jövedelemadó, a társasági adó alacsony, ezért eurómilliókat spórolhatnak egy év alatt azok, akik ide költöznek. Ezentúl olyan előnyöket is tapasztalnak, amiket nehéz számokkal kifejezni: például nem kell zárni az Aston Martint a szálloda előtt egy itteni lakos állítása szerint. Nincsenek paparazzók, nagy a közbiztonság, rengeteg a bekamerázott terület a városban, évente csak néhány rablás fordul elő.