Elég nagy várakozás előzte meg a Gameloft játékának megjelenését, ami számos körülménynek köszönhető: egyrészt egy népszerű sorozatról van szó, számos rajongóval. Az első rész még 2009-ben jelent meg iOS-re és WebOS-re (Isten nyugosztalja), és mára már Androidon, valamint PlayStation Portable és PS3 platformokon is elérhető. Ráadásul meglehetősen sikeresnek mondható: 10-ből legalább 9 pontot kapott a mértékadó lapoktól.

A második rész 2010. decemberében került piacra iOS-re, Androidra, HP TouchPadre és BlackBerry Playbookra (értelemszerűen utóbbira kettőre jóval később), és hasonlóan sikeres lett mint az elődje.

Éppen ezért érthető, hogy közel másfél év szünet után már kiéhezve várta a rajongótábor a harmadik részt, amit a Gameloft egy ügyes demóval fokozott a végtelenségig:

A videóból kiderül, hogy a grafika minden korábbinál izgalmasabb, köszönhetően a dinamikusan változó fényeknek és árnyékoknak, új mércéről beszélünk a kategóriában. Fejlődött a játék fizikája is, a szanaszét lőtt testek hitelesebben zuhannak majd a padlóra. Az első körben iOS-re és Androidra megjelent játékban a hangsúly most is a zúzáson lesz tíz szinten és egy teljes galaxison keresztül, kapunk rengeteg fegyvert, járművet, hat multiplayer-módot.

Az 1,57 gigabájtos cucc már a magyar App Store-ból is letölthető 5,49 euróért.