A szülinapi keynote-unkon ígértük nektek, hogy az Appleblogshopban rendszeresen akciózunk majd, emiatt is érdemes többször benézni az üzletbe. Hátha épp olyan dolgot láttok, amit egyébként is kerestek, és nálunk szemtelenül olcsón juthattok hozzá.

Kiválasztottuk a kedvenc öt termékünket a 13 akciós cucc közül, hogy lássátok, miért érdemes nálunk vásárolni.

iCoat Sew + iPad 2 Screen Protector

Az Appleblogshopon rendszeresen összepárosítunk egyébként is összepasszoló termékeket, amik így együtt olcsóbbak, mint külön-külön. Ilyen például az Ozaki iCoat Sew elegáns kivitelű, varrott, szintetikus, fehér bőr tokja és az UltraCase-Hongkong tükröződés- és ujjlenyomatmentes védőfóliája. 16.980 forint helyett 14.990 forintért.

Megrendelhető itt.

10-12" táska+iStroke L toll

Az A-quip táskában 10-12 col méretű laptopok vagy egy-két iPad fér el, meg természetesen mellé, ami kell. Jár hozzá egy fekete színű érintőceruza/golyóstoll az Ozakitól. A két termék együtt 17.980 forint helyett 15.990 forint.

Megrendelhető itt.

iCoat Notebook

Az iCoat termékeit már közelebbről is szemügyre vettük az Appleblogon. Egy magas minőségű, tartós prémium cucc, de egy iPad meg is érdemli, hogy ne egy fröccsöntött borzalomba passzírozzuk be. Remek a fogása, elegáns termék, és most nálunk 14.990 forint helyett 12.990 forintért kaparinthatjátok meg.

Megrendelhető itt.

ECOSKIN iPhone 4/4S Black tok

Teljes mértékben újrahasznosított alapanyagokból, antibakteriális BIOMASTER Silver hozzáadásával készült tok, amit az Egyesült Királyságban gyártottak. A gyártó gyártó az ethical-junction.org és az onegreenearth.com tagja, vagyis ha ilyet veszünk, tényleg a környezettudatosságot támogatjuk. 4990 forint helyett 3990 forintért kaphatjátok meg az Appleblogshopban, három színben.

Megrendelhető itt.

iStroke L – White

Ez az Ozaki fehér színű érintőceruzája és golyóstolla egyben. Bármilyen érintőképernyőhöz használható, természetesen mi az iPadet javasoljuk. Az ára 7990 forint helyett 6990 forint.

Megrendelhető itt.