Nem lehet azzal vádolni az Apple-t, hogy döntési kényszerbe hozna minket, amikor szinkronos filmek közt válogatunk az iTunes Store-ban, de azért látszik a folyamatos fejlődés.

Gondoljunk csak a karácsony utáni napokra, amikor annak kellett örülni, hogy pontosan egy tétel, a Verdák 2 közül kellett választani, ha magyar nyelvű filmet kerestünk.

Ez a lista viszont azóta 200 százalékkal bővült, ami óriás eredmény másfél hónap alatt, még úgy is, hogy ez csak három tételt jelent.

A Verdák 2 megmaradt a kínálatban, de felbukkant mellette az Aranyhaj és a nagy gubanc is, amiről még életemben nem hallottam:

Illetve a Toy Story 3, amiről első pillanatban ki sem derül, hogy szinkronos, hiszen az eredeti és magyar cím megegyezik. A filmre kattintva a leírásból azonban már kiderül, hogy ez a nekünk szánt verzió:

Egyébként az is elképzelhető, hogy tucatszámra érkeznek a magyar nyelvű filmek a boltba, csak senkinek nem tűnnek fel, ezért aztán esélyük sincs feljutni a toplistára, ami tovább csökkenti a feltűnés esélyét, szóval érdemes lenne lassan létrehozni a szinkronos kategóriát, mert ez így nagyon véletlenszerűnek tűnik.