almalé és kungfu Rólunk

Mike Tyson kigyógyít az Angry Birds-függőségből

Nagyon egyszerű az egész, a mester bemutatja a módszert a gyakorlatban is:

És gyanítom, hogy a második lépést nem szeretnéd kiprovokálni.

Imaginer03-nak köszi a tippet.



Utazó iPhone: Japán haverok

Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy Utazónk nem egy jól szocializált típus. Általában megelégszik azzal, hogy nemre való különösebb fanyalgás nélkül hozzácsapódik emberekhez, és a világot járja a megértettség és a társas kapcsolatok kellemes érzése nélkül.

A többi iPhone-t nem különösebben kedveli, ugyanis azok többnyire csak telefonok, éppen ezért volt különös látni, hogy milyen jól elvan új japán barátaival, egy üveg almalével és két, meghatározhatatlan céllal létrehozott zacskós alakkal.

Feri így emlékszik a találkozásra:

Éppen a napi Asahi sör adagomat hajtottam fel a helyi szupermarketben, amikor a sörös pultok melletti üdítős szekcióban megláttam az alábbi üdítő italt. Nem bírtam megállni, hogy ne vegyem meg. A kép azt hiszem magáért beszél, szerintem Steve bácsikámék lassan elkezdhetik felvenni a kapcsolatot a gyártóval, ismerve azt hogy mennyire érzékenyek a "almácskájuk" nem rendeltetésszerű felhasználásáért.



Darabokra szedték az iPad 2-t

Az iFixitnek természetesen nem sok időbe telt, hogy a megjelenés után csavarokig bontsa az építményt. Ismét kiderültek olyan dolgok, amiket az Apple egyáltalán nem hangsúlyozott a keynote-on.

Tovább olvasom


Így nézhet majd ki az iPhone 5

Volt már egy hasonló című poszt, abban egy lehetetlen dizájn próbált lenyomni a torkunkon a Gadgetsdna egy kínai forrásra hivatkozva, a most nyilvánosságra került képek már sokkal hihetőbb változtatásra tippelnek:

A képeket a iDealsChina tette közzé, állítólag az Apple mérnökeinek tervei az új készülékre. Mint látjátok, nagyjából ugyanúgy festene, mint az előd, csak majdnem a telefon teljes szélességét elfoglaló, nagyobb kijelzővel. Bár a forrás ezt nem írta, akár az is előfordulhat, hogy a telefon maga lesz kisebb változatlan kijelző mellett, méretek ugyanis nincsenek a rajzon, bármi lehet.

Annyi biztos, hogy idén kábé ekkora dizájnváltásra lehet számítani, esetleg egy láthatatlan, észrevehetetlen, lekaparhatatlan vékony műanyagrétegre a külső antennán.



Négy napja áll sorban az iPad 2-ért egy fickó

Ma kezdik meg az Egyesült Államokban az iPad 2 árusítását, és ahogy ez lenni szokott, megvan a rekorder sorban álló is. Az első várakozó négy napja állította fel a sátrát egy texasi Apple Store előtt, hogy elsőként jusson hozzá a táblához.

Eléggé magányosan telhettek a napjai, ugyanis ebben az évben nem várhatóak akkora sorok, mint tavaly. Nem azért, mert kisebb az érdeklődés, hanem mert az Apple 1200 disztribútor csatorna helyett több mint 10 ezer szálon indítja be az iPad 2-t Gene Munster elemző szerint.

Az érdeklődés természetesen hatalmas, az elemzők 600 ezer készülék eladásával számolnak a nyitási hétvégén (az arrafelé két nap, nem négy), és 5.5 millió darabos eladással a forgalmazás első negyedévében. Az első iPadből 300 ezer fogyott az első napon, és 3.3 millió 3 hónap alatt.

A Walmartban egyébként már tegnap a vitrinbe kerültek a dobozok:




süti beállítások módosítása