A hétvégi iTunes Match starttal egybekötött iTunes Store-összeomlás nem múlt el nyom nélkül. Benjamin leveléből kiderül, hogy a 3.1.3-as iOS alatt nem lehet többé vásárolni, az Apple fórumain pedig sokan jelentkeztek hasonló problémával.

További magyarázat az egyébként hibátlan hangvételű levélben:

Miota az a multkori appstore leallas ota nem tudok letolteni semmi alkalmazast. Sem fizetoset, sem ingyeneset, sem purchased-et. Az app kepgaleriaja osszeomlott, altalaban az osszes kepet latom egymas mellett.

A problema ebben es a buy gomb inaktivitasan jelentkezik.

Ez iphone os 3.1.3. Kenytelen vagyok ezt hasznalni, mert ezen a jooreg 3g-n a 4es ios bor-za-lom.

Az ismeretsegi koromben mar mindebki ios 4-et hasznal, ott nincs ilyen gond.

Abban is kezdek egyre jobban biztos lenni, hogy az apple egesz egyszeruen igy vonta meg a tamogatast ettol a telefontol. Ugyanis. Hiaba restore-olom egy regebbi backup-bol, hiaba huzom ujra a 3.1.3-at a nullarol, ezt a jelenseget kapom.

Ha igaz az allitasom, akkor az apple tehet egy szivesseget. Steve hagyna ezt? Nem hagyna. Steve azt sem hagyta volna, hogy a weboldalra kikeruljenek a piros, figyelemfelkelto boxok.

En csak egy olyan vilagrol almodom, amiben le tudom tolteni a k*rva eliss-t a telefonomra es tudom tolni a villamoson. Fogynak a podcastek, unlmassa valnak az albumok, igy a gaming lenne az egyetlen, unalomuzo tevekenyseg a 3/4 oras utazasom soran.

Vagy nezhetnek meg lanyokat is, de parkapcsolatban elek, hogy nezne mar ki?

Megprobalok utanajarni ennek a dolognak.

 

 

Sent from my elnyomott iPhone

update: amint kiment a poszt, a készülék egyszerre megjavult, mint ahogy mindenkié. Mindenesetre kijelenthetjük: az Appleblog hatalmas! Hahahaha!