Az Apple minden évben elkészíti a kedvencek listáját, vagyis azokat a programokat sorolja fel, amik az adott évben elnyerték a vásárlók és az Apple-dolgozók tetszését. A legjobbak így még egy csatornán tolhatják az appjaikat, ami egy új érv arra, miért érdemes a legjobbnak lenni.

A Rewind 2011 a legjobb zenéket, alkalmazásokat (AppStore és Mac App Store), TV show-kat, filmeket, könyveket, podcastokat díjazza. And the winners are...

Nem meglepő, hogy az Angry Birds lett a legkelendőbb app 2011-ben iPhone-on, viszont a Tap Zoo hozta a legtöbbet a konyhára. A gyermekeket megcélzó progi ingyenes, de in-app-purchase-szel rengeteg pénzt elköltöttek a szülők, hogy minden meglegyen a tapiállatkertben. Az Apple csapata az Instagramot választotta idén a legjobb iPhone-programnak, a Tiny Towert a legjobb iPhone-os játéknak.

iPaden a Snapseed lett a platform legjobb appja, a Dead Space HD pedig játékban lett az első. Az Angry Birds HD lett iPaden a legkeresettebb és a legtöbb pénzt termelő egyben.

Zene kategóriában Adele lett az év előadója, a Wasting Light a legjobb album.

Mac App Store-ban a Pixelmator lett a legjobbnak választott alkalmazás, a Civilization V: Campaign Edition pedig a legjobb játék.

A többi kategória nyerteseit itt is megtaláljátok felsorolva.