Amióta Steve Jobs bemutatta a gépünkön tárolt, mindenféle forrásból összeszedett dalokat legalizáló szolgáltatást, két fontos változás is történt:

Egyrészt már szinte biztosak lehetünk abban, hogy mi is megkapjuk a Match-t, hiszen azóta megjött hozzánk a Music Store összes többi szolgáltatása.

Másrészt az időpont is módosult, még ha azt nem is kommunikálta az Apple. Az eredeti tervek szerint ugyanis október végére kellett volna befutnia a szolgáltatásnak, viszont most már biztosan állíthatjuk, hogy ez nem történt meg. Annál is inkább különös az eset, mert az Apple többnyire tartja a határidőket, vagy legalább kommunikálja, ha valami miatt csúszik. Persze nem mindig.

Mindenesetre tény, hogy az iTunes 10.5 végleges verziójából kivették a Match-támogatást, pedig a bétában még benne volt. Aztán a 10.5.1-es bétába megint bekerült, és a fejlesztők kaptak egy értesítést, amiben arra hívták fel a figyelmüket, hogy amint megjelenik a Match végleges verziója, törölni fogják a béta-állapotú szolgáltatásukhoz fűződő adatokat. Ezek alapján viszont nincs már túl messze a Match megjelenése.

A csomag várhatóan 25 euróba, körülbelül 7,5 ezer forintba fog kerülni, és az elmúlt hónapok hazai premierjei után elég valószínű, hogy a magyar felhasználóknak is elérhető lesz.