Hétvégén villámlátogatást tett Budapesten Steve Wozniak, az Apple egyik alapítója, akinek Twitter-üzeneteiből és foursquare-es becsekkolásaiból lehetett látni, merre nézett körül nálunk.

Fent látható a teljes twitteres tevékenysége, ezek szerint pénteken megérkezett Budapestre, ami után elfoglalta helyét a Marriott 708-as szobájában. Dicséretet tett a szép kilátásra. Köszönjük, mi is büszkék vagyunk rá.

Másnap egyből egy Segway-túrára nevezett be (mi mást is várnánk attól az embertől, aki csajozni és vécére is Segway-jel jár), a túra során becsekkolt a Parlament előtt, a Bazilikánál és a Negro Barban. Valamilyen úton-módon eljutott a Vajdahunyad várhoz is, lapzártáig nem jutott el lapunkhoz az értesülés, hogy gyalog, autóval, metróval vagy Segway-jel tette meg a távot. Az biztos, hogy Mc Donald's közelében is volt, majd hazatért.

Ma már egy pozsonyi Mc Donald's-ból csekkolt be, úgy döntött, teszteli az európai ízeket. Így utólag isten hozott, és isten áldjon, Woz, máskor is ütközzünk.

Woz egyébként nyilván egész hétvégén az Appleblog szerkesztőségét hívogatta, de ki voltunk kapcsolva, lévén mind a ketten Budapesten kívül tartózkodtunk. Hogy Örkényt idézzem, a találkozás nem jöhetett létre.