A másik blogunkon már számtalanszor volt szó a déli menük intézményének nagyszerűségéről. Ha jól választjuk meg a helyeket, olcsón kaphatunk remek fogásokat, erről szól az Olcsó ebéd menő helyeken sorozatunk. Most a Daily Menü nevű iPhone-os alkalmazást mutatja be nektek hirdetőnk, aminek segítségével könnyen megtalálhatjátok majd a hozzátok legközelebb eső menüket. Árakkal, leírással, telefonszámmal, étlappal, fotókkal. Át is adom a szót a készítőknek:

Te is jártál már úgy egy nyüzsgő hétköznap, hogy nem tudtad eldönteni, hogy hol ebédelj (menüzz) gyorsan, finomat és olcsón? Vagy esetleg unod a megszokott éttermeket és kipróbálnál egy másikat? Nincs elég időd arra, hogy végignézd a környékbeli helyek kínálatát vagy esetleg nem vagy számítógépközelben?

Probléma megoldva! Keress rá a www.dailymenu.hu honlapra és töltsd az ingyenesen elérhető smartphone applikációt (Apple AppStore és Android Market).

Innen már csak egy lépés, hogy megtaláld aznapi ebéded. A szolgáltatás lényege a "Mit? Hol? Mennyiért?", azaz melyik ételt kívántad meg számodra megfelelő áron, és milyen távolságban vagy adott étteremtől. Az intelligens kereső segítségével ezt mind megtalálod.

A Daily Menü szolgáltatásában megtalálod a budapesti éttermek által kínált napi menüket és egyéb ajánlataikat. Az étlap mellet hasznos információt találhatsz (menü időtartama, képek, térkép, elérhetőségek, fizetési lehetőségek).

Az ország első menükereső applikációjával gyorsan megtalálod a legszimpatikusabb éttermi menüt. Ebben az alkalmazásban az egyik leghasznosabb a MENÜ A KÖZELEMBEN funkció, amely megmutatja a környékbeli éttermek menüválasztékát. A VIGYÉL ODA lehetőséggel navigációt biztosít aktuális pozíciódtól az étterem bejáratáig.

A rendszer folyamatosan bővül, így a menükeresés mellett egy teljes, átfogó éttermi adatbázist találsz. A szolgáltatás egyre több hasznos kiegészítésekkel és frissítésekkel fejlődik.

Facebookon megtalálod az újdonságokat és a nyereményjáték információit, csatlakozz rajongói táborunkhoz. Nálunk megtalálod a legjobb menüket.