Látjuk, merre halad az Apple, a felhőalapú szolgáltatások folyamatos bővítése lesz a következő évek nagy projektje. Az iCloud egyik képessége, hogy az alkalmazásainkat, zenéinket automatikusan letölti az összes készülékünk, a zenék, könyvek, alkalmazások nem automatikus letöltése több eszközre pedig már jó ideje elérhető. Néhány napja az Apple TV szoftveres update-jével az Apple a TV show-k ingyenes újraletöltését engedélyezte a készüléken (a vimeós elérés mellett). Amit egyszer megvettünk, azt akárhányszor letölthetjük tehát.

Az Appadvice.com pedig kapott egy fülest, hogy ez a folyamat következő lépcsője a filmek hasonló újraletöltési lehetősége, sőt azok streamelése is opció lesz, Apple TV-n, és talán iOS-en is. A szolgáltatás neve: iTunes Replay. Azt beszélik.

Bizonyos esetekben állítólag maximum öt újraletöltést engedélyeznek majd a szerverek, de a 2009. január 1. óra vásárolt filmekre visszamenőleg érvényes lesz a Replay - állítja az oldal.

Mondhatnánk, hogy ennek eljövetele tök logikus, de a pletyka azt is állítja, hogy az iTunes Replay már csak a startra vár, néhány héten belül elindul.

Egy újabb ficsör, ami nem a magyaroknak szól.