Egy hete, Csaba esküvőjén Utazónkat is elfogta a rémület, mi lesz, ha ő már mindig csak egyedül marad, mellényzsebről mellényzsebre járja a világot, és soha nem talál majd egy hű társat. Már úgy volt vele, hogy egy pont hozzá passzoló tokkal is megelégedett volna, de akár egy képességeiben nem túl elmaradott iPod touch-ra is azt mondta volna, gyere bébi, szedjünk málnát.

Éppen ezért nem tudta visszautasítani Andi ajánlatát, aki egy szingapúri utat ajánlott fel neki két másik iPhone társaságában.

Nagy Apple-bolondokként április végén beszabadultunk Szingapúrba, ahol kifosztottuk az egyik helyi Apple boltot, részt vettünk az iPad 2 launchon (elhoztunk a 9. és 10. szingapúri iPad 2-t), és készítettünk nektek egy Utazó iPhone fotót.

 

A képen egy iPhone 4, egy 3GS és egy 3G látható, mindhárom magyar tulajdonban, név szerint percomis, anedera és izehose birtokában. A kép a város főutcáján, az Orchard Roadon készült, az egyik legújabb pláza, az ION előtt. A város lenyűgöző, az elképesztő technikai fejlettség, gazdaság, modern szemlélet még a szigorú szabályok ellenére is nagyon vonzóvá teszik. Teljes wifi-lefedettségnek köszönhetően mindenki iPhone-nal mászkál - komolyan, még a szállodai takarítónak is az volt -, a reptéren a gyermekmegőrzőben iPadeket építettek az asztalokba, a legkisebb gyerekeknél is okostelefonokat láttunk. Nem is beszélve az Apple boltok kínálatáról - minden 30-40%-kal olcsóbb, mint itthon, igazi paradicsom az Apple rajongóknak, ajánljuk nekik és mindenkinek, aki egy kicsit szeretne kiszabadulni az európai közegből - a távolság miatt nem olcsó mulatság, de megéri! Az utazásról egy blogot vezettünk, ajánljuk szíves figyelmetekbe:)