Hát ha Csaba már elkezdte múlt héten ezt a pornós vonalat a heti Apple-csaj rovatban, a nászút heteire kivett szabadsága alatt én sem fogom vissza magam. Gyuri küldte be nekem Camille Crimson fotóját, amin egy MacBookkal pózol a kis vörös. És találtam egy iPades képet is, szóval több szempontból is ideális Apple-csaj ő.

Aki többre kíváncsi, kattintson a cenzúrázott képekért.

Na, hát aki még nem találkozott vele, annak ideje megismerni, ő a Porszívózás művészete (The Art of Blowjob) alkotója és modellje, magyarul pornósa. De vele készül többek között a Használom a lábam (I Use My Feet), a Fájdalom (Dolorem) és a Csodálatos pornó (The Beautiful Porn) című weboldal is. Ellenben semmi köze a Lefety Lóránt, a jó öleb, a Kamaty a fák között és a Tedd ahová nem való című produkciókhoz. Ő művész kérem.

A hitvallásában láthatunk egy ilyen mondatot is: My love for Mac products knows no bounds, ami már-már haikui magasságokba emeli a rajongást. Ünnepeljük tehát egy újabb bizonyítékát annak, hogy a művészek Macet vásárolnak. Éljenek a kitartó alkotók, éljen soká Camilla. Jó munkát neki.