E heti hirdetőnk, az iStyle csapata készült nektek egy kis meglepetéssel. Meghosszabbították sikeres nyereményjátékukat, a Mutasd az Almádat akciót, amin értékes ajándékokat nyerhetnek Apple-csajok és Apple-pasik. Hajrá, íme a közlemény.

Az iSTYLE Csapata azt tekinti egyik elsődleges feladatának, hogy lehetőség szerint az összes magyarországi Apple-felhasználót elérje. Ehhez a Facebook egy tökéletes felület, mivel a felhasználókból rögtön közösséget is kovácsol.

Játékunkon eddig közel 3000 ember szavazott ismerősére/barátjára, amire nagyon büszkék vagyunk. Éppen ezért az iSTYLE Csapata úgy döntött, hogy meghosszabbítja játékot további 3 héttel.

Mutasd az Almádat!” kampányunk június 6-ig folyamatosan várja mindazon Facebook felhasználók regisztrációját, akik rendelkeznek bármilyen Apple termékkel.

A feladat változatlan: készíts magadról egy képet, amin egy Apple termékkel együtt szerepelsz. Nem az számít, hogy a készülék a Tied vagy barátodé / rokonodé a lényeg, hogy Te és a termék együtt szerepeljetek a képen.

A legfontosabb, hogy elnyerd az emberek szimpátiáját. Ehhez nem kell sokat tenni a tartalom lehet kihívó, kreatív, meghökkentő, extrém, vagány vagy művészi.

A legjobbnak vélt képekre bárki szavazhat a Facebook Like/Tetszik funkciójának segítségével, aki követi az oldalunkat.

Aki maga is részt vesz a játékban a a Twitter/Facebook/Email közösségi csatornákon keresztül azonnal megoszthatja feltöltött képét és kampányolhat a számos értékes nyereményért.

Nyeremények: Szeretnénk minél több felhasználót megszólítani, éppen ezért különböző kategóriákat alakítottunk ki értékes ajándékokkal.

iSTYLE kategória
Az összesítésben az első 3 helyezett nyereményei
1. iPod touch 8 GB

2. iPod nano 8 GB
3. iPod shuffle 2GB

BUILT kategória
iPhone/iPod touch kategória nyereményei
1. Joby Gorillamobile iPhone 3G/3GS vagy 4G
2. BUILT NY Phone Sleeve

iPad kategória nyereményei
1. Joby Gorillamobile Yogi
2. BUILT iPad Envelope

MacBook/MacBook Pro
1. 13”-os BUILT Sleeve + 1 pár BUILT sütőkesztyű
2. 13”-os BUILT Sleeve

Beats by Dr. Dre kategória
Az iPod kategória első 3 helyezettjének nyereményei
Heartbeats™ by Lady Gaga High Performance In-Ear Headphones fehér
Heartbeats™ by Lady Gaga High Performance In-Ear Headphones vörös
Heartbeats™ by Lady Gaga High Performance In-Ear Headphones fekete

A legfontosabbakat már elmondtuk Nektek, további információkért kövessétek Facebook és Twitter oldalainkat.