E heti hirdetőn a MiniCRM, akik épp egy Apple-nyereményjátékot indítottak, amin ha részt vesztek, egy iPad 2-t nyerhettek.

Bármilyen kis- és középvállalkozás számára hasznos lehet egy cégre szabott értékesítési CRM rendszer, aminek a segítségével az ígéret szerint megnövelhetjük az eladásaink hatékonyságát. Ebbe az ígéretbe ugye sok minden beleférhet, viszont a MiniCRM valódi szolgáltatásokat nyújt: feladatautomatizálásokat, a belső adataink védelmét, korlátlan számú email küldést, személyre szabott workshopos oktatást, napi adatmentést, integrációs lehetőséget külső alkalmazásokkal (API), az ügyfélszolgálat pedig 1 munkanapon belül válaszol a kérdéseidre, ha elakadnál. Az adatokat biztonságos rendszeren belül tárolhatjátok, az értékesítők munkáját ellenőrizhetitek, a feladatok pedig nem hagyják, hogy elfelejtsd őket - a MiniCRM figyelmeztet, mi a teendő.

Ahhoz, hogy egy iPad 2-t nyerjetek, nincs más dolgotok, mint 2011. április 7. és május 15. között a fenti szolgáltatásokat nyújtó, ingyenes tesztrendszert igényelni, és elvégezni a bevezetést. Ez azt jelenti, hogy 10 alap feladatot kell megoldani, amelyek segítségével elsajátíthatjuk a MiniCRM rendszer funkcióinak használatát. A feladatok teljesítése mindössze 2 órát vesz igénybe, azok megoldását részletes leírások segítik.

Ha az ingyenes próba után továbbra is használni szeretnéd a rendszert, mindössze annyi kell tenni, hogy feltöltöd az egyenleged, mint egy feltöltőkártyás mobilszolgáltatásnál - a rendszer bérleti díja bruttó 1,25 euró per nap per munkatárs. Ha pedig úgy döntesz, mégsem kéred, legalább megbizonyosodtál róla, valóban hatékonyan működik az értékesítés a cégednél.

További részletek itt. Én a helyetekben kattintanék, és adnék neki egy esélyt.