Ezzel a képpel kívánunk kellemes húsvétot mindenkinek (már ha így elmúlt), az 1982-es fotón Steve Wozniak látható David Lee Roth-tal, a Van Halen énekesével.

A kép története: Woz szponzorálta a US Festivals nevű maratoni koncertsorozatot 82-ben és 83-ban, amin a Van Halen mellett a Police, a Motley Crue, a Fleetwood Mac (!), a Tom Petty, a the Kinks, a B-52′s, a Ozzy Osbourne, a U2 és David Bowie is fellépett. A legenda szerint a Van Halen először elfogadta a felajánlott egymillió dollárt a fellépésért, aztán mégis másfél millióra tartott igényt, mert nehogy már csak annyit kapjanak, mint mások.

A fenti nyuszifüllel Woz elégséges revansot vett szerintem, David Lee Roth-ról meg csak annyit, hogy a Jump című klip és a zárójelbe tett pénisze legalább egy évre megakasztott a fejlődésben annak idején.

Woz végül 20 millió dollárt bukott a rock-koncertjein. Egy évvel később pedig elindult útjára az első Macintosh, az Apple első igazi sikere, nem pénzelt több ilyen fesztivált.

Ráadásnak két, a blogon eddig nem publikált kép Jobsról, a thisisnotporn jóvoltából. Az oldalon érdemes böngészgetni, szuper anyagaik vannak.