Ugye ha Szájer József blogja kommentelhető lenne, már legalább ezer olyan hozzászólást kapott volna, hogy "az Apple zsebében ücsörög", de ő bölcs módon nem élt ezzel a lehetőséggel, így a posztra tudunk koncentrálni: a fideszes politikus maga számolt be arról, hogy az új magyar alkotmányt iPaden írja. Szájer hangsúlyozta, hogy ez nem kis dolog, valószínűleg a világ első olyan alaptörvényéről van szó, amit az Apple tabletjén írnak, amihez egyébként megejtően szoros kapcsolat fűzi a politikust: leírja, hogy egy Magyarország, Belgium és Franciaország közt ingázó képviselőnek ennél ideálisabb munkaeszközt elképzelni sem lehet, hogy megnézheti a leveleit, véleményezheti a javaslatokat. A legjobban viszont azt tetszik neki, hogy nem kell várni a bekapcsolásra, az iPad abban a pillanatban aktív, ahogy megnyomja a gombot.

Ilyeneket ír:

"Egy igazi csoda…Thanx Steve! God bless you! Get back to Apple, for the benefit of all of us! You are a genious!".

Ráadásul valami olyasmit is szeretne Szájer belevenni az alkotmányba, hogy az államnak törekednie kelljen az új technológiák alkalmazására, annyira elnyerte az iPad a tetszését.

Komolyan mondom, ha Ádám vagy én kidőlünk az Appleblogból, megkérjük Szájert, hogy helyettesítsen minket. Hagyjuk ezt az alkotmányt, be kell látni, hogy az Isten is ennek a blognak az írására teremtette a fickót.

A politikai kommenteket moderáljuk. Ez nem az a blog.