Alighogy átmenetileg felemelkedett a vezetői székből Steve Jobs, Hugh Hefner máris nagy bejelentést tett Twitteren. Azt állította, hogy a Playboy korábbi és új számai is megjelennek iPadre, cenzúrázás nélkül. Lássuk egy tavaly augusztusi twittjét, és egyet a mostaniak közül:

Az Apple eddigi hozzáállását tekintve, mikor még a 18-as karika ellenére is megvizsgálta, mennyit takar a fürdőruha, különösen meglepő nyilatkozat ez. Az első gondolatunk az lehet, hogy Hefner megőrült, esetleg nem igazán tudja már, miről beszél (84 évesen nem lenne akkora csoda), másik lehetőség, hogy a Playboy for iPad csak a feltört készülékekre érkezik, ami meg mainstream irányzattá tehetné a jailbreaket.

Mindent jobban el tudok képzelni, mint azt, hogy az Apple megváltoztassa a cenzúra szabályait, és beengedje a meztelenséget az AppStore-ba. Majd ha lesz egy kütyü az iOS-készülékeken, ami meg tudja határozni a képernyőre bámulók életkorát, esetleg.

update: kiderült, hogy a Hefner által említett Playboy for iPad nem egy app lesz, hanem egy iPadre optimalizált weboldal. Cseles, cseles, ha pontosan fogalmazott volna, senkit nem érdekel. Köszi, Stagyar-zil-Doggo.