Mától egészen 2011 első munkanapjáig megjelenik egy Utazó iPhone-poszt, nemcsak azért, mert az ünnepi lassúságban nem annyira tettre készek a bloggeri ujjak, hanem mert akkora várólista alakult ki a rovatban, hogy most is még a nyáron küldött képek közül kell válogatni.

Természetesen továbbra is igaz, hogy ahol még nem járt utazónk, oda vagy nem is érdemes menni, vagy túl drágán kínálják a mézes vermutot. Nem mintha a kis ribancnak nem lenne mindegy, ő sehol sem fizet, csak nyaral.

Ma Andris|Bandis képét tesszük közzé, akiről Yonkersben lőtték a fotót:

Bár az Antennagate már lecsengett, mostanra értem haza Amerikából, és csináltam egy fotót a Consumer Reports főhadiszállásán, mintegy fricskát mutatva nekik, hogy az iPhone igenis jó:-) A kép amúgy Yonkersben készült, New York állam, Westchester county.

A független minőségvizsgáló labor arról lett híres az antennás ügy kapcsán, hogy először a legajánlottabb okostelefonként szerepeltette az iPhone 4-et, majd a térerőeldobások után kifejezetten ellenjavallták a vásárlást. Miután aztán az Apple az övéknél picit komolyabb teszteknek vetette alá a telefont, kiderült, hogy a probléma mégsem akkora, mint korábban hitték. Aztán ahogy a kamera kezdett hátrafelé távolodni a papírragasztós dizájntelefont és kilátástalan térerőproblémákat vizionáló szemekről, kiderült, hogy körben a hallgatóság már nem figyel, mert az iPhone-ján beszél. A többiek üres kézzel bólogattak.