Nem is olyan régen telepítettem a T-Mobile 3G-s modemének a programját, ezzel tudok fel és le csatlakozni a hálózatról. A tetheringgel használt iPhone Telenorjához képest óriási az előrelépés, sokszorosára gyorsult a mobilnet, legalábbis a világnak azon a pontján, ahol épp ücsörgök, a Ráday utcánál.

Persze nagy öröm, hogy az oldalak gyorsabban jönnek le, hogy most mát nem várom meg egy wifi közelségét, ha érkezik valamilyen nagyobb update-t, mert záros időn belül itthon is le tudom rántani, de ezek nem vizuális kértések, nem is tudom megmutatni őket.

Ami viszont nagyon is látható, az a ZTE modem mellé adott program ikonja. Amikor csak úgy ücsörög a dockon, nincs rajta semmi feltűnő.

Ha azonban nyomunk rá egy Magnificationt, egyből kiderül, hogy ez bizony csak egy 50x50 pixeles kép, ami a legkisebb nagyításra is tragikusan reagál:

Komolyan ront az egyébként egységesen szép dock látványán ez az ikon, és nem is nagyon értem, hogy ha már van egy jó szolgáltatás, egy csúcskategóriás modem, ha volt pénz és energia a hardveres oldal felépítésére, és a szoftver is stabil lett, hogy nem jutott valakinek eszébe egy nézhető ikont rajzolni a csomag mellé öt perc alatt.