Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?

Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz: megnyerhetitek a tesztelésre kapott iPhone 4-tokokat a Steelbird jóvoltából. Az alábbiakban láthatjátok a tokok rettenetes fotóit (jobbakat az eredeti posztban esetleg), mindegyik fölött az általam adott névvel. A feladat a következő: amelyik tokot szeretnéd, annak a nevét kommenteld a poszt alá. Csak egyet kommentelhetsz, különben nem ér. A tok nevét betűhelyesen kell leírni, kopipésztelni szabad. Egy hét múlva sorsolunk a kommentelők között.

Csak hogy vázoljam az esélyeket: előfordul, hogy egy tok olyan ronda, hogy senki nem írja le a nevét. Ez esetben az az ízlésficamos, akinek mégis ez tetszik, könnyen elviheti 100 százalékos eséllyel.

És akkor a nevek fotóval (ezek nem az eredeti terméknevek, egyrészt azokat nem tudom, másrészt ezek sokkal jobb elnevezések).

Piroska

Űrsajt

Parafa

Óvszer

Kérges

Nyalóka

Flitteres

Hullámka

Golden i

Eres

A nyereményt személyesen kell átvenni egy budapesti helyszínen.