Aki egy kicsit is ért a programozáshoz, mostanában iPhone-ra vagy Androidra akar fejleszteni. Az ok egyszerű, és pár nappal ezelőtt már írtam is róla: ezeken a platformokon többségben vannak a legális alkalmazások, a felhasználók szívesen fizetnek a programokért, ráadásul a kiadással sem kell bajlódni, megnyomsz két gombot, aztán már a Store-ban is van a szoftver.

Ideális esetben pár hét után dől a pénz, és ahogy egy korábbi sorozatunkban mi is írtunk róla, bőven akad olyan magyar fejlesztő, aki valamelyik egzotikus szigeten ücsörögve készíti a következő Apple-alkalmazást.

A verseny viszont egyre nagyobb, így aztán ha sikeres akarsz lenni a két nagy platformon, nem árt képezni magad. Az SWGuru tanfolyamai pontosan erre jók: ötnapos intenzív képzéseken keresztül juttatnak el az alapfokú programozói ismeretektől egy működőképes tévéműsor-alkalmazásig.

A tanfolyamot iPhone-ra és Androidra is optimalizálták, így az örök ellenségek egymás melletti tanteremben is szívhatják a kontentot.

Fussátok át a honlapot, Rusznyák Gábor harminc éves programozói gyakorlata, valamint Gondán László rendszerismerete a garancia arra, hogy nem kidobott pénz a tanfolyam, szerintem nézd meg, mit ajánlanak.