A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt. A Westendben az utolsó 16 gigabájtos 11:30-kor _Miquez_ kezébe vándorolt. Veszprémben már reggel elfogyott minden. A T-Mobile sajtóközleménye szerint pedig az iPhone 4 32 gigás változatából az induló készlet szinte teljesen elfogyott.

Andris|bandis dél körül már nem tudott telefonon rendelni, aki délelőtt érdeklődött általában kapott ígéretet a hétfői-keddi szállításra. Telefonon nem mondanak bolti készletről infót. Nagyon úgy tűnik, hogy aki akar még magának, annak most kell nyakába vennie a várost, és lehet, hogy máris késő. Viszont mostantól lehet előrenelni is, például itt lehet ostromolni a készlet utolsó félretett morzsáit.

update: Bahndie szerint a Budafokin volt még fél órája bőven 16 gigás, Zsiráff is megerősítette, hogy ott volt még készlet dél körül. Atomvillanás szerint a Mammutban sincs már, de este kiderült, hogy mégis van.