Ahogy azt már írtuk, letelt a négy hét, lezárult a két fordulóból álló iPad-nyereményjáték. Az első körben mi tettünk fel egy kérdést, amire 509 jó megfejtés érkezett - a jó válasz egyébként az Epöl volt. A második feladványt már a Trendmagazin tette fel, ők dobták be az iPadet is a játékba. Szinte mindenkinek sikerült újráznia, összesen 479 helyes válasz érkezett a második fordulóban, ami a lemorzsolódás egyetemes törvényszerűségeit figyelembe véve is remek eredmény.

A második fordulóban a jó válasz a Louis Vuitton volt, de elfogadtunk rövidítést, rossz helyesírással megírt és a megfejtésen kívül más szavakat is tartalmazó válaszokat.

A játék egy óra körüli lezárása után már csak annyi dolgunk volt, hogy elindítsuk a véletlenszám-generátort. A számolót 1 és 479 közé állítottuk be, hiszen nyilván csak azokkal a játékosokkal volt értelme számolni, akik mindkét kérdésre helyes választ adtak.

Miután megvolt a szám, kikerestük a nyertest, majd manuálisan is ellenőriztük, hogy mindkét kérdésre jó választ adott-e, illetve, hogy a kiírásoknak megfelelően regisztrált-e a Trendmagazinon.

Nos, igen. Szóval már csak egy dolog maradt hátra.

And the winner is:

Schróth Andrea
1981.04.07.

A nyeremény átadásával kapcsolatban rövidesen megkeressük a szerencsést.