Noha iPhone-t nem kapunk a héten, a T-Mobile vigaszképp ingyenes magyar térképet ajánl a Navigon szoftveréhez. Íme a közlemény:

Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb magyarországi térképanyagával 2 évig ingyenesen használható és frissíthető.

 

A Navigon select T-Mobile Edition az iPhone beépített GPS-vevőjét használva Magyarországon segít a könnyebb tájékozódásban. A program számos hasznos funkciója révén autós, kerékpáros és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas. Az autósokat a sávnavigáció és az autópálya-lehajtók grafikus megjelenítése, valamint a közelben lévő parkolóházakhoz való navigáció segíti. Emellett a Navigon program használatát az intelligens címkeresés, a „Vigyél haza” lehetőség, az automatikus átváltás állított és fektetett formátum között, a navigáció automatikus folytatása a hívás befejezését követően funkciók teszik egyszerűbbé. A felhasználó kényelmét szolgálja továbbá, hogy a Google keresési találatok megjeleníthetők a térképen, valamint lekérdezhető a célállomás és az útvonal mentén várható időjárás is.

 

A navigációs alkalmazás a T-Mobile akciós kedvezményeként 2011. június 30-ig ingyenesen tölthető le a magyarországi App Store-ból iPhone 3G és iPhone 3GS készülékekre (iOS 3-as verziótól felfelé).