Már megint az történt, mint két és fél évvel ezelőtt: szerettünk volna az igényeinknek megfelelő blogot olvasni, de nem nagyon találtunk ilyet a magyar piacon, ezért aztán megcsináltuk. Annak idején az Appleblog született meg ebből az elhatározásból, most meg egy olyan oldal, ami elsősorban a budapesti lét élvezhető oldalát mutatja be: hogy mitől jó a fővárosban élni, milyen olyan programokat találhat magának a városlakó, amitől kellemesebben telik ez a néhány évtized.

Az igény már régen megfogalmazódott, amit volt, aki értékelt, volt, aki elutasított közületek: korábban az Appleblogon is jelentek meg életmódposztok ételekről, kirándulásokról, programokról, amiknek sokak szerint egy másik oldalon lett volna a helyük. Hát most ez is kipipálva, mert az Egy nap a városban blog pont ezért jött létre. Megírunk mindent, amit érdekesnek találunk: olcsó és drágább kikapcsolódási lehetőségeket, jó koncerteket, filmeket, éttermeket, írunk a legjobb fagyizókról, vagy csak a dugókban eltöltött élményeinkről, külföldi kirándulásainkról, egyszóval minden olyanról, amiről eddig is szerettünk volna, de az Appleblog korlátai miatt nem volt erre lehetőségünk.

Akit érdekel, az itt tudja megnézni az oldalt, és persze van már facebookos csoportunk is, katt ide a csatlakozáshoz. Jó lenne az Appleblogon már megszokott és megszeretett olvasótábort viszontlátni az új blogon is, ha érdekel titeket a téma, nézzetek át, és ha van ötletetek, hogy miről olvasnátok szívesen, ne hallgassátok el. És persze szurkoljatok is, mert a blog alapkoncepciója alapvetően az, hogy mindannyian jobban érezzük magunkat Budapesten és tágabb értelemben Magyarországon, meg a bőrünkben úgy, hogy az nem feltétlenül kerül sok pénzbe, szóval a cél közös.

Akit meg csak az Apple-lel kapcsolatos hírek érdekelnek, az ne kattintson sehova, mert a legjobb helyen jár.