Érdekes bejegyzés olvasható Sachin Agarwal, a Posterous cég igazgatójának blogján. A férfi egy Gizmodón olvasható kommentre reagál, amiben egy olvasó megkérdezi, miért nem frissül az Apple Remote appja, ami 2009 novemberében kapta az utolsó update-et, vagyis még az iOS4-re sem készítették fel rendesen.

A válasz: mert a fejlesztő nem ért rá. Az egyik leghasznosabb Apple appot iPhone-ra ugyanis egyetlen ember készítette, aki történetesen Agarwal egyik legjobb barátja.

Ez érdekes megvilágításba helyezi az Apple munkamódszereit. Agarwal elmondta, hogy az Apple-nél nem teameket alkotnak egy-egy feladatra (mint amilyen például az Apple Remote), hanem egy-egy embert. Megkeresik azt a néhány jelentkezőt, aki nagyon jók abban, amit csinálnak. Őket alkalmazzák, és tartják meg az épület falain belül.

Így lehet, hogy az egyetlen ember, aki tudja, hogyan áll össze a program, épp elfoglalt egy új projekten, amihez áthívták. És nem frissítik az Apple Remote-ot.

Agarwal azt is megemlíti, hogy a Mac OS- és iOS-csapat tagjai folyton cserélődnek, ami viszont pont arra utal, hogy mindenkinek értenie kell a másik területhez is, egyúttal jó alátámasztása lehet a déli posztomban írtaknak: a két operációs rendszer közelít egymáshoz, és először a programozók fejében kell megszüntetni a téglafalakat.