Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként még az amerikai boltokban is a beszerezhetetlen, vagy nehezen beszerezhető kategóriájába tartozik, most azonban két egyszerű kérdés megválaszolásával hozzájuthatsz egyhez.

Nincs sok dolgod, de érdemes figyelni: az Appleblogon két kérdés lesz, ezeket kell majd megválaszolnod. Az első rejtvényt csütörtökön tesszük közzé, és két hét áll majd a rendelkezésetekre a helyes válasz megküldéséhez. A második kérdés augusztus 12-én bukkan fel, és megint két hetetek lesz válaszolni. Aki mindkét kérdésre helyesen válaszolt, PLUSZ regisztrált a megoldások küldéséhez használt emailcímmel a Trendmagazin.hu-n, annak esélye lesz megnyerni az iPadet.

Szóval még egyszer:

1:Regisztráció egy email-lel a Trendmagazin.hu-n

2:Első kérdés helyes megválaszolása a regisztrációhoz használt email-címről.

3:Második kérdés helyes megválaszolása a regisztrációhoz használt email-címről.

4:Nagy Boldogság!

Ugyanez képregénnyel ábrázolva:

 

 

Készüljetek, csütörtökig már ne menjetek sehova, következik az első kérdés, aztán jöhet az iPád.

Fontos: a játékból az Appleblog és a Trendmagazin holdudvarát kizárjuk, csak olyanok induljanak, akikkel nem állunk kapcsolatban. Az átadás nyilvános lesz, fotókkal illusztrált, ünnepélyes, ilyesmi.