Hát egy nagyon fasza kis nyitónapon van túl az iPhone 4-es, voltak ugye bizonyos sorban állási problémák Párizsban, kiderült, hogy néhány telefonnak sárgás a kijelzője, állítólag egy később megszáradó ragasztó miatt, valaki karcosan vette ki a telefont a dobozból, szóval minden volt, ami ilyenkor szokásos. Ami nem volt szokásos, az a térerő para, amire a megoldás itt olvasható.

A nyitónapon persze egyéb, megszokott dolgok is történtek, nevezetesen a sorban elfoglalt pozíció kőkemény készpénzre való váltása, az árfolyam pedig igencsak szeszélyesen alakult. Hiába, ahol maga a piac is kérészéletű, a piaci folyamatok is hektikusan zajlanak le.

Egyesek száz dolláros kikiáltási áron indították második és harmadik helyüket, de megvárták az ezer dolláros licitet. Másnak 1200 dollárt ajánlottak fel, hogy beálhassanak a helyére a 200 dolláros készülékért. A sor mellett állítólag halpiac módjára kiabálták a járókelők az összegeket, és minél hosszabb volt a sor, annál nagyobbat.

Persze volt, aki megpróbálta erőszakkal lenyomni az árakat, és egy hajléktalant bérelt fel maga helyett, aki ennivalóért vállalta, hogy megveszi a telefont. A közelben állók szerint a férfi három óra ácsorgás után agyvérzést kapott, és mentők szállították el.

p.cat-nek köszi a linket