Utazónk Inutil zsebében Hongkongban járt, úgyhogy Csabához hasonlóan ő is élményekben gazdag agykéreggel tért vissza a kalandból. Ráadásul szert tett két barátra is, akik bár azt állították, a testvérei, valami mégsem stimmelt náluk.

Szert tett két szánalmas utánzó barátra. A kicsi hátulján "Mini" felirat van, a belsejében "Mini iPhone". A nagyobbik hátulján az iPhonra emlékeztető feliratok. A felső sor: Designed by Cpple in California Assembled in China. Az érintőképernyőjük finoman szólva türelmet és megszokást igényel. Viszont két SIM kártyát tudnak kezelni elég jól. A nagyobbiknak kihúzható antennája van, így FM rádiót lehet hallgatni és TV  lehet nézni vele.

A nagyobbat azt hiszem, F001-esnek hívják, nekem is volt szerencsém már hozzá. Az érintőképernyő érzéketlen, rá kell nyomni rendesen az ujjat, a beállítások borzasztó körülményesek, mégsem gombokkal megspékelve, sehol egy ApStoore vagy valami, ráadásul jó vastag volt e mellé. Szóval ha ilyenek az anno dicshimnusszal körbeénekelt hongkongi klónok, akkor többé nem hiszek a kínai dicshimnuszoknak.