Az iPhone 4-es premierje után persze már fel sem tűnik az ilyesmi, egy új Safari itt, egy formájában is megújult Mac mini ott, és egy átírt operációs rendszer legott, de mi azért csak beszámolunk ezekről a békeidőkben igazi áttöréseknek számító hírekről.

A Mac OS 10.6.4-es verziója normáliséknál 315 megabájt, nálam a frissítések véletlenszerű kihagyása és a folyamatos online jelenlét elmúlt három hétben tapasztalható szüneteltetése miatt 641 megabájt a csomag, de mondok durvábbat: a teljes szoftver update-em 853.7 megabájt (inlc. Safari 5).

A frissítés főleg hibajelenségeket javít, amik érintik az iPhotót, az Aperture-t, a DVD Playert, a billenytűzetet, a trackpadet, szinte mindent.

Azt szokták mondani, hogy az OS X a .3-as, .4-es verzióra szokott olyan stabillá válni, hogy megéri a váltás. Az Appleblog maces olvasóinak 78 százaléka használ 10.6-ost, 22 százalék tartott ki a régi rendszernél, közülük sokan bizonyára azért, mert a Snow Leo nem támogatja az inteles előtti időkben készült gépeket. Aki viszont csak biztonsági okokból maradt a régi rendszernél (Ádám!), azok talán megpróbálkozhatnak az upgrade-del.