Pünkösd hétfő van, nagy nehezen véget ért a tavaszi november, ragyog a nap, menjetek a szabadba: Budapesten például remek program csavarogni egyet az új főutcában, komolyan mondom, Európa bármelyik pontján megállná a helyét a Szabadság tér és a Kálvin tér közti két kilométeres szakasz, ami tele van ötletes szökőkutakkal, világos térburkolatokkal, átgondolt tereptárgyakkal. A legtöbb vidéki nagyvárosnak is van már egy kellemesen sétálható központja, meg ott a természet, énekelnek a madarak, a Nap barnít, NE üljetek a számítógép előtt.

Aki mégis marad, az elolvashatja, ahogy Jobs azt ígéri, beszarás lesz az új iPhone.

A háttérben egy levél áll: Bryan Webster aggódó mailt írt Steve-nek, amiben némileg a vezér alá kérdezve azt próbálta megtudni, hogy az Apple képes lesz-e visszavágni a WWDC-n a Google-nek, ami a most bejelentett 2.2-es Androiddal érezhetően ráígért az iPhone OS 4-esre. Webster konkrétan azt akarta megtudni, várhatók-e olyan komoly bejelentések az eseményen, ami odabasz az Android-csapatnak.

Jobs csak annyit válaszolt, hogy Bryan biztosan nem lesz csalódott a WWDC után.

De nem a brit geek az egyetlen, aki izgatottan várja az eseményt, a Gizmodo is levelet írt Jobsnak, aki az elmúlt hónapok eseményei után meglepő módon válaszolt a blognak arra a kérdésére, hogy van-e esély az Android technológiai fölényére az új iPhone-nal szemben. Jobs szerint erre nincs esély.