Egy újabb alkalmazás, ami a feltört telefonok számát emelheti, Greg Hughes programja egy óriási kényelmi deficitre kínál megoldást: anélkül lehet szinkronizálni az iPhone-unkat, hogy kábellel kellene molyolnunk. A Wi-Fi Sync nevű app pontosan az, amire a neve utal: az egy hálózaton lévő számítógéppel (egyelőre csak Macen futó iTunes-szal) szinkronizálja a telefont. És az Apple nem engedte be az AppStore-ba.

A Engadget információi szerint az Apple képviselője elismerte, hogy a program nem sért ugyan semmilyen a szerződésben felsorolt kitételt, de feszegeti annak a határát, hogy mit engedhetnek be az AppStore-ba, és mit nem. Ráadásul biztonsági kérdéseket is felvet az app.

Ha a szerződést kiegészítenék, így hangozna ez a pont: "Elutasítunk minden olyan funkciót kínáló alkalmazást, amit nekünk kellett volna már megoldanunk korábban, csak valamiért úgy döntöttünk, hogy nem foglalkozunk vele. Ha majd egyszer úgy döntünk, hogy mégis  megoldást keresünk az igényre, az ilyen alkalmazásokat örömmel fogadjuk, és utasítjuk el a funkciókettőzésre hivatkozva."

A Wi-Fi Sync 10 dollárért letölthető a Cydiából.