Jen-Hsun Huang, az NVidia társalapítója és elnöke Dubajban járt az American University of Dubai nevű egyetemen. Az előadását követő sajtóeseményen a vezér az Apple-hez fűződő kapcsolatáról beszélt, majd elővett egy tabletet. Nem azt, amire várunk.

Huang először is az Intellel kialakult rossz kapcsolatáról beszélt (előzmények itt). Az ő értelmezése szerint az történt, hogy miközben az Intel a saját platformjait egyben akarja eladni, addig a számítógépgyártók, így az Apple is, a különbözőséget keresik, hogy a legjobbat hozzák ki az adott lehetőségekből. "Az Apple alapvetően mást akar építeni, mint egy Intel platformot".

A vezér egyébként kitért arra is, hogy a saját otthona is tele van Macekkel. Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy Huang rajong az Apple cuccokért, de most számszerűsítette ezt: "Otthon csak Macek vannak. A fiamnak két Macje van, a lányomnak egy, van egy csak a biztonság kedvéért, és egy a feleségemnél."

A Shufflegazine képei szerint ezután vezér megmutatott egy tabletet is, amiről máris elterjedt, hogy talán az Apple egyik prototípusa. Ki kell ábrándítanom mindenkit, noha az eszköz valóban hasonlít azokra a koncepciótervekre, amiket ügyes photoshop-felhasználóknak sikerült összehozniuk korábban, ez a cucc nem az a cucc. A Tegra alapú eszközt az NVidia fejlesztette, a T-Mobile árusítja majd, minden bizonnyal SIM-kártyával és előfizetéssel együtt. Mást nem tudni róla.