Na most ekezetet hiaba is vartok tolem, a Regent es az Oxford sarkan talalhato Apple Store-bol irom a postot es a tegnapi, hajnalig tarto ivas miatt nincs turelmem a beallitasokkal jatszani (harom kattintas) mar az is orom, ha nem tevesztem ossze a z-t es az y-t, mint ahogy az uttesten atkeleskor is mindig rossz iranyba nezek (aminek kovetkezteben az elobb majdnem elgyurt egy emeletes busz).

Szoval a bolt kornyeken a nyitas elott nem voltak sorok, de korulbelul 30 ember azert osszegyult. Pontban kilenckor, szoval kabe negyed oraja kinyilt az uzlet, es az emberek felrohantak az emeletre, ott vannak ugyanis kiallitva az uj iPodok. Mikozben fent mar kameraztak a nepek a nanoval, lent meg a nagy kartondobozokbol szedtek ki oket. Mostanra azonban mar teljes a nyugalom, csak en vagyok duhos Handrasra, aki kilencre igerte magat, de meg csak akkor indult a hotelebol, gondolom a faridegzsabaja, vagy milye miatt, ebben a korban mar megesik az ilyesmi.

Most belevetem magam a londoni forgatagba, legkozelebb mar otthonrol jelentkezem, leghamarabb holnap. Viszont akkor mar ekezetekkel.