A WWDC Keynote-nak vége, mindenki hazatért, de a fejlesztők munkája csak most kezdődik. Ők azok, akik a nagy esemény után kezükbe kapták vagy letölthették a szokatlan sorozatszámú szoftverek béta verzióit: iPhone Software 2.0, Mac OSX 10.6 és Safari 4.






Az eddig megírtakon túl azt sikerült még kideríteni, hogy a Snow Leopard 32 és 64 bites verzióban is létezik, tehát és remélem, a PowerPC tulajdonosok is örülhetnek majd. A másik újdonság, hogy a Safari 4 képes lesz alkalmazásokat kreálni a weboldalakból, amiket aztán a dockról indíthatunk. erre eddig egy külső program, a Fluid használatával volt lehetőség. A böngészőt Tigeren, Leopardon és Windowson tesztelik.

Sokakat azonban jobban érdekel Steve Jobs egészségi állapota. Sokan meglepődtek Steve Jobs kinézetén a konferencián: a ruha lötyögött rajta, és egyáltalán nem keltette egy egészséges ember benyomását. A Wall Street Journalnak adott válaszában az Apple egyik szóvivője elmondta, Steve összeszedett valamit az elmúlt hetekben, de már gyógyulófélben van.

Milyen jó is lehet az, amikor ennyi aggódás veszi körül az embert. Azok aggodalma, akik féltik a részvényeik értékét, ha a vezérrel esetleg történne valami. Viszont az igaz, hogy Jobs tényleg elég rosszul nézett ki hétfőn.