Pontosabban nem segít az Apple supportja, ha egy meghatározott téma érdekel: az usb-s merevlemez használata a Time Machine mentéseire, olvashatjuk a TidBits oldalán. Az Airport Extrerme-re kötött külső vinyók március vége óta használhatóak hivatalosan is a Leopard beépített backup szolgáltatásaira. Emlékezzünk, volt egy kis vesszőfutása emiatt az Apple-nek már korábban is: először is beígérték ezt a lehetőséget a Leoparddal, amit aztán gyorsan visszavontak, majd bénáztak egy darabig, mire végül márciusban kiadtak egy olyan update-et, amivel ez a szolgáltatás is használható.

Pontosabban használható, de csak akadozva. Ugyanis sokan panaszkodnak az Airport Extreme-re kötött vinyók működésének instabilitása miatt, állítja a forrás.



Talán ezért döntött úgy az Apple, hogy több kérdésre nem válaszol, írta meg Glenn Fleishman, a TidBits egyik szerkesztője személyes élményét az Apple help centerrel. Elég volt az állandó problémázásból, mindenki oldja meg, ha gondja van. Vagy várja ki a következő update-et. A szolgáltatás ugyanis hivatalos, de "unsupported", vagyis nem támogatott, magyarázat nincs.