Ma ugye szerda van, este megint minden idők legszemetebb orvosa a tévében, aki várhatóan ismét kiüti magát Vicodin-kúrájával, mi meg újra megállapíthatjuk, hogy ez az egyik legjobb sorozat a tévézés történetében. Annyira egyedi a főhős stílusa, hogy arra már érdemes lehet építeni, biztos ezért költöttek az Apple marketingesei egy rakást pénzt arra, hogy House almalogós termékekkel legyen körbevéve irodájában.



A képeket a Macenstein oldalán találtam, a negyedik sorozat tizedik részéből vannak, tehát itthon kábé fél év múlva láthatjuk a nem túlságosan burkolt Apple hirdetést (talán addigra már nálunk sem csak a bemutatott kütyük ötven százalékát lehet hivatalosan is kapni). A sztori: House új csapatával visszatérve az irodájába egy dobozt talál az asztalán, amit kibontva egy iPhone-t húz elő. "Ez most vagy többe került 25 dollárnál, vagy kezdek kételkedni Steve Jobs üzleti érzékében" - mondja, miközben az asztalon látható legalább egy példány a MacBookból is.

Mindenesetre egy Apple TV-nek még el kellett volna férnie valahol, de az a minimum, hogy a következő részben iPod-fülhallgatót használ majd sztetoszkóp helyett House.