Mi az utolsó dolog, amit minden este megteszel, mielőtt a fejed a párnára hajtod?

Nos, sokunk számára az okostelefonunk töltőre csatlakoztatása. Senki sem szeret arra ébredni, hogy az okostelefonja reggelre 2%-ra merült, mikor perceken belül el kell indulnia a munkahelyre, iskolába.

Most az Apple támogatási oldala arra figyelmezteti az iPhone-felhasználókat, hogy ne töltsék a telefonjukat éjszaka a párna vagy a takaró alatt.

Az Apple az iPhone-felhasználóknak szóló figyelmeztetést adott ki az iPhone éjszakai töltésével kapcsolatban, egyenesen a „Fontos biztonsági információk az iPhone-hoz” című támogatási oldalon.

A támogatási oldalon az Apple figyelmeztet: „...ne aludjon a készüléken, a hálózati adapteren vagy a vezeték nélküli töltőn, illetve ne tegye őket takaró, párna vagy a teste alá, amikor az áramforráshoz van csatlakoztatva. Tartsa az iPhone-t, a hálózati adaptert és bármely vezeték nélküli töltőt jól szellőző helyen, amikor használatban van vagy töltődik."

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért kellett ezt az Applenek így szájbarágósan leírnia, hiszen ki az, aki a töltődő telefonján alszik? Nos sajnos előfordult már, hogy tűz ütött ki, mert egy iPhone töltés közben a takaró vagy a párna alatt volt, így az Apple azt gondolta, jobb ezt tisztázni a kedves felhasználókkal, ezzel is elkerülve az ebből keletkező problémákat.

Ti kedves olvasók, szoktatok a töltőre dugott telefonon aludni? Csak az igazat!