Erősen február van, mindjárt március, úgyhogy ideje számot vetni, mire számíthatunk a cégtől idén. Eddig ugye egy egész jó kis hangszóróval örvendeztettek meg minket, ami elég durva, időnként félelmetes dolgokat is tud. Viszont tudjuk mindannyian, hogy lesznek itt még iPhone-ok, iPadek, Macek és ki tudja még mi minden.

Lássuk.

ix2_1.png

Apple phablet

Így van, az Apple a Bloomberg szerint idén egy óriástelefont is kiad, az eddigi legnagyobb kijelzővel, amit iPhone-on láthattunk. Az iPhone X az elemzők szerint nem fogyott olyan jól, mint remélték, így talán ez a modell veszi át a high-end szerepét, speciális közönségnek, a többi telefon árát pedig lehet majd kissé mérsékelni.

Új iPhone X

Szintén a Bloomberg számolt be róla, hogy egy iPhone X méretű telefon is jön.

Olcsóbb iPhone X

Idén muszáj lesz beletenniük az iPhone X bizonyos képességeit az alacsonyabb árú modellekbe. Mivel ezek sokkal inkább az X modell folytatásának tekinthetőek, nem a 8-as sorozatnak, így talán ez utóbbiak zsákutcába kerülnek, és kivezeti őket a cég szép lassan. Így viszont kapható lesz legalább nyolcféle iPhone 2018-ban, teljes zavar lesz a vásárlókban, már most látni.

A telefonok őszre várhatóak.

Apple fejhallgató

Az AirPods sikerét meglovagolva az Appleinsider információi szerint az Apple saját márkás fejhallgatót is piacra dobna idén. Egyelőre három dolgot lehet sejteni a termékről: vezeték nélküli lesz, jobb hangminőséget ad majd, mint az AirPods és drágább is lesz. Negyedik negyedévre várható a cucc.

Új AirPod

Az idén megjelenő második generációs AirPod már úgy aktiválja Sirit, hogy kimondod a “hészirit”, nem kell megérinteni. A 2019-es modell pedig már vízálló lesz a Bloomberg szerint.

Vezeték nélküli töltőállomás

Idén az Apple kiadja a saját vezeték nélküli töltőjét, amire rádobva az eszközeinket azok - ki hinné - feltöltődnek. Márciusra várjuk.

Új iPad

Erről sokat még nem tudunk, de állítólag az idei évben jön ilyen is.

A fentiek nem jelentik, hogy csak ennyi termék lesz idén, és hogy például a Mac szériához nem is nyúlnak. A fenti lista azt jelenti, hogy ennyire látunk egyelőre előre 2018-ra vonatkozóan, reméljük, ennél sokkal több cucc érkezik ebben az évben.