Az Apple szokásához híven operációs rendszereinek teljes spektrumát egyszerre frissítette tegnap, alig pár nappal az utolsó béták megjelenését követve. A watchOS legújabb, 4.2.2-es frissítése egészen aprócska módosításokat tartalmaz, látható változás nincsen és a leírásban is csak az appoknál is ismert generikus "improvements and bugfixes" szöveget találhatjuk.

wwdc-2016-watchos-tvos-macos-ios_1.png

A macOS 10.3.3 esetében sincsen látható változás, ott is inkább biztonsági és funkcionális javítgatásokról van szó. A tvOS 11.2.5 pedig a leírás és a hozzászólások tanúsága alapján a 11.2 és a 11.2.1 megjelenése óta felfedezett hibákat foldozza be.

A friss, 11.2.5-ös iOS a két héttel ezelőtti 11.2.2-t követi, ami a Safari Spectre javítását tartalmazta. A frissítés leírása alapján a telepítés után az eszközünk már HomePod-ot támogató eszközzé válik. Asszisztensünk ezentúl a Siri News segítségével felolvassa nekünk a híreket, ha kérjük. Ezen felül kijavításra kerültek bizonyos bugok a Message és Phone appokban és a Face ID és a CarPlay működésében, illetve a VoiceOver mostantól már például AirPod-unk töltöttségét is képes velünk közölni.