Mindössze pár napja csupán, hogy Csaba kicsomagolta az iCentre-től kapott iMac Pro-t és elkezdte komolyabban is nyúzni, Amerikában egy áruházlánc nem volt rest és olyan akciót hirdetett, hogy még az Apple-nél is tuti akadt, aki megigazította magát a széken.

A Micro Center az alap kiszerelésű iMac Pro-t ugyanis "mindössze" 3999 dollárért adja, ami kereken egy ezressel van a hivatalos ár alatt. Az akcióban persze van némi csavar, ugyanis online nem érvényes, mindenképpen be kell mennünk valamelyik boltba ahhoz, hogy vásároljunk egy ilyen szörnyeteget magunknak - fejenként legfeljebb egyet.

screen_shot_2018-01-14_at_12_34_50.png

Nem újkeletű dolog ez, sok áruház így próbálja meg becsábítani a vevőket, a szuper akciós terméket pedig jól eldugják a gigászi méretű áruházban, gondoskodva róla, hogy mire a szerencsés vevőjelölt megtalálja azt, már berakott mást is a kosarába.

Tekintettel arra, hogy jelenleg még nincs hatalmas készlet a legolcsóbb (oké, legkevésbé drága) iMac Pro-ból sem, vélhetően alig egy-két darab lehet boltonként a termékből. A hónap végén várhatóan amúgy Magyarországra is megérkeznek a legdurvább, 14 és 18 magos változatok is, így annak, aki ilyesmire feni a fogát már nem kell túl sokat aludnia.